U bent hier: nieuwsoverzicht » 2011 » Welterusten Anthal

Anthal *Elite

20 mei 1984 - 22 Augustus 2011

 Anthal winnaar Waho trophy 2008

Hoe moeilijk het ook is om te praten over het grote verlies van mijn dierbare vriend, toch wil ik mijn enorme verdriet delen. Anthal Neerlands trots en het fundament van Arabian Fantasie is niet meer. Hij was de belichaming van een droom, mijn droompaard, een paard uit duizenden die al mijn dromen heeft waargemaakt.

Anthal in alle opzichten heel bijzonder paard, een hengst als een koning, zo eerlijk, zo wijs, zo waardig en geliefd bij vele. Het troost mij dat ik 24 jaar van hem mochten genieten, hij heeft mij altijd alles gegeven. En is nooit een enkele dag ziek geweest. Vannacht moest ik compleet onverwachts afscheid nemen, Mijn kanjer Anthal overleed op 27 jarige leeftijd aan koliek.

De tranen zullen niet ophouden te stromen, het is alsof elke traan het gat in mijn hart probeert te vullen. Het is zo stil hier op stal en jou box leeg. Het licht van jou aanwezigheid is niet meer. Juist nu heb ik  je lieve hoofd rustend op mijn schouder, met je neus teder snuffelend in mijn nek nodig. De pijn is zo enorm. Waar ben je mijn vriend?
Ik hoop te ontwaken uit deze afschuwelijke nachtmerrie, lieve Anthal sta net als iedere ochtend in je box, en verwelkom mij met een hinnik. Doe je hoofd uit de deur en laat me weten dat alles prima is. Laat mij je leiden naar de paddock, laat mij de slagen in je manen borstelen. Helaas weet ik  dat dit alles wat ooit zo vanzelfsprekend was nu enkel een herinnering is. Herinneringen aan mijn maatje, mijn droom, mijn allergrootste trots en lieve vriend Anthal, mijn once in a life time paard.
Ik wil geen afscheid, en zeg enkel "welterusten kanjer”.

Rust zacht Anthal, wat moet ik nu zonder jou, mijn allessie je was er altijd!
Onmogelijk is het om een leven voor te stellen zonder jou ,“Thally man” in mijn hart zal je er ALTIJD zijn.

Abigail