U bent hier: nieuwsoverzicht » 2009 » nieuws_2009_05_28

Anthal`s droomfeest
 
Op Hemelvaartsdag jl. heeft Anthal zijn 25e verjaardag gevierd en dit groots aangepakt. Ruim 300 feestgangers hebben onder het genot van een prachtige veulen en hengstenpresentatie op zijn 25e verjaardag mee geproost. Een vermelding waard onder de enthousiaste bezoekers bevonden zich de oudere generatie fokkers te noemen Mevrouw van Schaik-Tjerkstra- stal de Monpelou, de heer Ko van der Velden en de nog steeds actief bij het ras betrokkene familie Kuijf - Forelocks Arabians.

Bij binnenkomst ontving iedereen als herinnering een prachtige bedrukte linnentas en werd gratis en onbeperkt voorzien van koffie en thee.

De hele entourage van Arabian Fantasie was aangekleed in een feestelijk sfeer met ballonen, plantenzuilen, vele grote foto`s, eettent en de muziek werd deze dag netjes verzorgt door Sanrobi. De rode loper van de box van de jarige job Anthal was geheel overladen door de enorme hoeveelheid presentjes voor de jarige ieders had flink hun best gedaan om origineel voor de dag te komen met wat lekkers, onze dank hiervoor.

Pa Ligthert was zoals gebruikelijk de speaker tijdens deze dag en wist menigeen in ontroering te brengen.

Tezamen met Chris toonde gast voorbrenger was Gijs Sallevelt de paarden netjes aan de hand als in vrijheid aan het publiek en mochten veel applaus in ontvangst nemen.

Als klapper reed de pas 10 jarige Kaylee de Jong Papillon naar binnen en toonde hem daarna aan de hand en in vrijheid. Uniek om te zien hoe lief en gewillig Papillon zich laat begeleiden door Kaylee een prachtige team samen.

De weergoden waren ons uitermate goed gezind waardoor het geheel nog beter tot hun recht kwam en de bezoekers tot het einde bleven. De presentatie begon om 14:00 en was rond 17:00 afgelopen in deze tijd heeft Arabian Fantasie 27 van hun paarden gepresenteerd. Alle paarden zette z`n beste beentje voor en dit resulteerde in vele prachtige foto`s. Geniet van ons uitgebreide foto verslag, hierbij willen wij de vele fotograven bedankt voor het vast leggen van onze onvergetelijke droomdag!

En niet te vergeten de hulp en inzet van ons fantastische vaste team Joyce, Yvonne,  Marinke en Dinja als wel de stagelopers Stephanie en Suzanne als mede onze familie en eveneens de familie Vodde en Groeneveld en alle mensen daarom heen, zonder hun was dit allemaal niet mogelijk geweest!

BEDANKT allemaal voor een van de aller mooiste dagen in de AF geschiedenis!!!

 
  Anthal & Abigail
 
  AF Abigail & Caroline
 
  Adina & AF Aspacia
 
  AF Aljuscha 
 
  AF Asmara 
 
  AF Baya & AF Bayuma 
 
  AF Bayuma 
 
  AF Cupido 
 
  AF Kamariaa 
 
  AF Kayode 
 
  AF Khaory 
 
  Mirtasza & AF Majesta 
 
  AF Majesta 
 
  AF Max Maya & Mayana 
 
  AF Max Maya 
 
  AF Montoyo 
 
  AF Nadjira & AF Vstrinijo 
 
  AF Panama 
 
  AF Umoyo 
 
  AF Venicia 
 
  AF Vinjora 
 
  Atalante & AF Asmara 
 
  BS Alcupa 
 
  Gijs met Aparan 
 
  MM Sultan 
 
  Palanika 
 
  Papillon 
 
  Polynia & AF Paloma 
 
  Sultasza 
 
  YA Karma & AF Kamariaa 
 
  Verushka Monpelou & LA Veronique 
 
  Vestival 
 
  Wushika Monpelou 
 
  Abigail met schets van Anthal en haarzelf 
 
  Anthal & Chris