U bent hier: nieuwsoverzicht » 2003 » nieuws_2003_01_28

Presentatie dekhengsten 2003

Op zondag 16 Februari a.s. wordt bij Arabian Fantasie een presentatie gehouden van de dekhengsten voor het seizoen 2003. De presentatie begint om 14:00 uur en zal tot ongeveer 16:00 uur duren.

Op deze middag worden de inmiddels bekende Arabische Volbloed hengsten * Anthal *Aparan , * Lazio en tevens * Biblion getoond . Er is een speciaal welkom voor *Nadir I ( de Chief Sire van "Sax Arabians" ) met zijn prachtige dochter Naduika, die als promotie in gezelschap van haar vader is afgereisd naar Nederland en eveneens zal plaats nemen op de stoeterij van Chris en Abigail.

Tevens wordt u een blik in de toekomst van Arabian Fantasie gegund met de presentatie van de beide Kubay Khan-zonen * A.F.Cupido (vm.Abakan) en*M.M.Sultan.(vm.Vatican).
U vindt bij Arabian Fantasie hengsten met een overwegend Russische bloedvoering, die voornamelijk garant staan voor bewegingen, maat en hardheid.

 

       

 

Wij heten u van harte welkom op de dependance van Arabian Fantasie in Markelo. Te bereiken via de A1 afrit 27, boven aan richting Markelo, weg door het dorp (2 rotondes) volgen tot einde bebouwde kom, daarna 1e weg rechts (Stokkumerweg) deze volgen en zodra de klinkers over gaan in asfalt is het de 2e boerderij aan de rechterhand (nr.18).